Om webbplatsen | Kontakt

År 2022 är inne på finalen!

Man kan inte säga att år 2022 varit ett gott år för oss vanliga människor och ej heller för de demokratiska värdena på jordklotet. Mänskligheten har drabbat av fruktansvärda smittor som främst dödat de äldre i svåra attacker mot våra lungor. Samtidigt drabbas Europa av ett stolligt krig riktat mot befolkning med småbarn. Man kan bara må illa av dessa militärattacker mot stora bostadskomplex i Ukraina. Det går bara att känna förakt mot dessa fega individer som ger sig på vanliga arbetare och beskjuter deras bostäder med kraftfulla raketer. Det är ofattbart att militärer och beslutsfattare beter sig som gangstersvin och agerar på detta sätt. Det är bra att vi nu bygger upp vårt försvar och vår killerinstinkt. Världen är på väg åt helt fel håll och demokratierna måste här och nu upprusta och förnya försvaret. Jag trodde att vår världsdel var på väg mot något bättre men det var tvärtom.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR 2023!

Jag har gjort en paus i mitt skrivande i några år, det blev nio års nästan dagligdags skrivande och under så lång tid blev det ibland aningen överdrivna synpunkter. Jag har inte bestämt mig om jag skall köra igång igen men jag gör en test med den här Julhälsningen. Det är ganska påfrestande att skriva något som kan intressera andra varje dag. Det blir lätt överdrifter och kanske även en del lätta kränkningar av bara farten. Det inns mycket att skriva om 2023 det är krig, miljö och osämja i världen. Vi fyrtiotalister är på väg att lämna scenen och det kan ju vara intressant att lämna synpunkter på våra insatser och fundera över hur vi har hanterat språnget in i framtiden. Jag försöker återkomma i det ämnet framöver och ägnar mig åt Jansons Frestelse resten av kvällen. Trevlig Julhelg

Arkiv