Om webbplatsen | Kontakt

Livet var det alla dessa dagar

Åldern tar ut sin rätt och allt blir lite segare för var dag men vår fantastiska vård har gett mig fortsatt liv efter ett hjärtstopp. En inbyggd mitraclip har lagat min trasiga hjärtklaff och en inbyggd hjärtstarter till en kostnad motsvarande en ny Mercerdes monterades in i gubben, batteritid ca: nio år och nu har fem år gått. Det går ju att byta ut batteriet och vi får se hur det går på testen i höst. När hjärtat har stannat är man juridiskt sett död och det har jag varit flera gånger den längsta tiden hjärtat stod still var i ca trettio minuter men kompisarna pumpade på bröstet så revbenen gick av och hjärnan fick syresatt blod. De flesta som har kommit i mitt tillstånd och varit döda har sett Gud och änglar för min del blev det bara svart jag var helt borta ingen Gud eller änglar visade sig. Så jag har fått egen information att det finns inga Gudar det är men givetvis får andra tro på det dom vill men jag är övertygad. Men det religiösa budskapet om kärlek och filantropi är värdefullt. Men min tro är vetenskapen och humanism.

Arkiv