Om webbplatsen | Kontakt

Alfahannen kan dresseras men inte omvända!

Det finns en biologisk funktion hos däggdjuren och dit hänför jag mänskligheten som har en mycket grundläggande fortplantningsdrift som inte ens #metoo kan ändra på. Det man kan göra är att uppfostra till behärskning och här kan vi nog lära av Buddismen. Den har metoder till självbehärskning som inte andra livsfilosofier inte har. '

Särskilt män och har en mycket stark sexualdrift och så är det med de flesta däggdjur.  De flesta lär sig behärska sin drift och kunna uppträda på ett respektfullt sätt men några behöver faktiskt utbildas att behärska sig. Kvinnor är lite mer komplicerade och ligger utanför mitt kompetensområde. Men helt klart visar alla har gjort snedsteg under livet och att kvinnorna också gillar att ha sex med rätt man. 

Detta komplicerade tillstånd har vi dessutom reglerat i lag. För det mesta funkar det och inga lagbrott eller övergrepp sker vilket egentligen är fantastiskt. Enkelt kan man väl sammanfatta det så att det handlar om att lyfta sig upp till mänskligt beteende och respekt för andra. Man kan jämföra sexuella övergrepp med de som slåss de ligger under den mänskliga nivån och att anse som ”ickemänniskor”.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv