Om webbplatsen | Kontakt

Alla dessa dagar är mitt liv

Jag kan bara säga att det är fantastiskt att ha fått uppleva denna fina plats i Universum. Ett liv är ju som en saga man får ju uppleva en massa dagar alltifrån det man inte begrep någonting och började känna mänsklig värme och med förundran tittade sig runt omkring. Jag har än idag en stor porslinstallrik som jag som ”nyfödd” kikade upp mot på väggen. Jag minns att jag inte fick ihop den med mina små ögon, jag såg en borg omgiven av vatten och något som stack ut i vattnet som jag inte begrep då men det var ju uddar som stack ut i sjön. Har man inga syskon har man kusiner som sina syskon i början av livet men sen reser sig livet och man träffar unga kvinnor som man blir förälskad i och nu ångrar man sig att man inte ”bet sig fast” utan sökte nya erövringar. Sen helt plötsligt hamnar man i en trerummare och är gift och sjunker ner i soffan med hyresbidrag i miljonprogrammet och blir urtråkigt ointressant för sin partner. Efter några veckor är man plötsligt i händelsernas centrum igen och nya förälskelser uppenbarar sig. Tryggheten i livet långsiktigt blev inte hela familjen, det blev barnen, arbete och karriär som gav tillbaka det man satsade och mycket därtill. Men alla dessa människor man träffat har ju betytt mycket de flesta har varit upplevelser och några har varit som att springa in i en spikmatta. I stort har resan på jordklotet i universum varit en fantastisk resa, till vilken nytta kan man spekulera men kul har det varit och jag har gillat resan men snart är den över och andra tar ut kursen och jag önskar dem ”en god tur”, livet är alla dessa dagar.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv