Om webbplatsen | Kontakt

Alla hjärtans dag

Ja idag är det alla hjärtans dag som jag i yngre dar förknippade mer med känslor än med dagens kranskärl och klaffar.. Visst är det något speciellt med hjärtat det har en egen liten hjärna inbyggd i sin egen muskel. Det innebär att kärlekens hjärta finns där som den sista muskeln som upphör och kanske den som skapar känsla, kärlek och sista sucken. Det gör djävligt ont att förlora sin kärlek eller bra att bli av med något som inte funkar. Ja den här dagens högtid är nog mycket individuell, några tjänar pengar på den som tullpanförsäljarna andra njuter av att ge gåvor till sin älskade och andra glider den bara förbi som en av alla dessa dagar. Jag är nog i den del av livet när det fysiska hjärtat betyder mycket men givetvis respekterar och hedrar jag det mjuka hjärtat. Mina på IKEA inköpta TULLpaner står vackra på matbordet, de minner mig om kärlek, grova hjärtproblem och TULLverket. Där har ni min Alla Hjärtan Dag som jag låter falla in i minnenas kaledjoskåp år 2020.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv