Om webbplatsen | Kontakt

Alla ljuger mer eller mindre!

Aktningsvärda svenska som högt uppsatta politiker och näringslivsföreträdare ljuger oss rätt upp i ansiktet. Särskilt iögonfallande är lögnen i politiken där den ska tjäna som verktyg och språngbräda för att vinna över det andra partiet.

Det är så förutsägbart att den politiske motståndaren ska säga att det där förslaget är riktigt dåligt och sedan målar man på med något ännu mer nedsättande argument.  Det syns på personen att de ljuger oss rätt upp i ansiktet de tycker inte att förslaget är dåligt utan de förutsägs att nedklassa förslaget.

Det här gynnar inte politiken utan är bara till för att cementera någon form av blockpolitik och sänka trovärdigheten för politiken. Det är för mig obegripligt hur människor kan ljuga folk rätt upp i ansiktet, vän som käresta. Jag lärde mig tidigt att bara tro på det jag sett allt annat är inte bekräftad sanning.

Jag är också misstänksam mot människor som varit lojala ett politiskt parti under ett helt liv. De har levt i en livslögn ingen människa kan tro på allt i synnerhet inte politik och religion.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv