Om webbplatsen | Kontakt

Allt ont kommer utifrån!

Sover man så blir man väckt av något som kommer utifrån, är det något som drabbar familjen så kommer det utifrån, är det något som drabbar kommunen så kommer det utifrån, är det något som drabbar landet då kommer det utifrån, är det något som drabbar en kontinent så kommer det utifrån och är det något som drabbar jordklotet så kommer det??.

Det är en risk att närma sig något utanför men det finns också fördelar som gör det värt risken. Men visst har umgänge med utomstående och utlänningar sina risker. Nu är det väl så att vi föds till risker och för att dö så småningom och livet är en riskvärdering. Det är upp till den enskilde och politiken att värdera risken och där blir vi nog aldrig riktigt överens.

Utlänningar och utsocknes har väl alltid setts som en risk även om man snabbt tagit till sig nymodigheter, både bra och dåliga. Under min livstid har vi fått massor av nymodigheter både på matbordet och teknik. Kanske i någon mån på det filosofiska området också även om det religiösa tillskottet bara kan anses som en belastning och tillbakagång för en man som vill utveckling.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv