Om webbplatsen | Kontakt

Almedalen en dålig ”timing”!

De som har toppjobb som ministrar, VD:ar, förbundsordförande med flera och har en ansträngande vardag och helgdag hela året borde inse att Almedalen är helt fel. De borde ägna juli åt att vila upp sig och istället prestera bättre andra delar av året. Har man ett tufft jobb så bör man ägna helger och semestern åt familjen och sig själv. I oxveckorna kan man ge järnet men håll veckoslut och sommaren ren.

Almedalsveckan har egentligen bara en fördel och det är att Gotland får visa upp sig, åtminstone en gång om året och få in lite pengar. För Gotlands vidkommande och organisationernas resekassa skulle det säkert vara bättre att ha en vecka i Almedalen i Maj. Nåväl det är många som tjänar pengar på detta inte minst reklambyråerna.

DN fylls med massor av propaganda från organisationer. Som exempel vill Lärarförbundet tydligen ha en nyordning att politikerna skall sätta deras löner, ingen bra idé och dömd att misslyckas. Idag är det sjukvården i DN så konceptet ”vård, omsorg och skola” har nu fått sitt. Men var finns näringslivet? Visst är det bra att synas i Almedalen men den 15 juli är allt som sagts och rosévinet redan glömt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv