Om webbplatsen | Kontakt

Äntligen börjar det bli ordning i S-ledningen!

Vi behöver en opposition i det här landet och den har varit skadskjuten under Sahlin och Juholt. Löfven gör ett bra intryck och har en rak linje bakgrunden i Metall är meriterande, de är nog Sveriges starkaste fack under de senaste åren. För min del ser jag bara två regeringsdugliga partier och det är nu S i ny form och M så länge Borg är kvar.

I grunden har vi ett bra land med total yttrandefrihet och ingen behöver svälta men visst finns det brister i fördelningen av välfärden. Givetvis skall de som arbetar prioriteras, de är ju grunden för välfärden. Därefter handlar det om prioriteringar och de som har skadats i arbetet eller är pensionärer efter ett yrkesliv ligger därefter. Härutöver behövs ett bra skyddsnät för de sjuka och svaga.

Det här är min politiska prioritering oavsett vem som styr landet och jag hoppas verkligen att Löfven till skillnad mor Sahlin ser till de som står vid busshållplatsen 0600 för att åka till jobbet och den andra partnern lämnar på dagis för att något senare åka till jobbet. Vi var på väg mot att de som frivilligt eller ofrivilligt var inte var på jobbet fick det bättre än de som stod på busshållplatsen kl 0600.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv