Om webbplatsen | Kontakt

Är EU verkligen ett fredsprojekt?

EU och våra folkvalda gör allt för att jäklas med vår granne Ryssland. Är inte den här diplomatin dum och barnslig. Om jag har en granne som dödar en buske på min tomt så går inte en klok människa in på grannens tomt och har ihjäl en buske som hämnd. Man försöker väl förhandla och skapa bra relationer. EU och svensk politik gör precis tvärs om.  För gemene man framstår det som sandlåda och det som pågår nu mellan väst och Ryssland leder inte framåt. 

Det är en ren och skär konfrontationspolitik som kan leda till krig. Mitt i detta så säger EU att de är ett fredsprojekt och vem tar ansvaret om det smäller. Grannar ska man ha en bra relation till och jobba med, inte trappa upp. Detta även om de är riktigt otrevliga.

Nu handlar konflikten  om en hemlig agent som hoppat av och hur mycket krut ska man satsa på en sådans död. Skulle det värsta ske då kommer dessa politiker och krigshetsare vara de första att gömma sig och vända kappan efter vinden. Vi vanliga människor fick däremot ett helvete.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv