Om webbplatsen | Kontakt

Är alla fotbollsfantaster ligister i grunden!

Den ena rapporten efter den andra beskriver fotbollshulliganer runt om i världen. Nu senast var det i Egypten där man lyckades slå ihjäl varandra på fotbollsarenan. Jag har aldrig sett en riktig fotbollsmatch och jag kommer aldrig att nyttja en och en halv timme på att glo på skitiga pojkar i kortbyxor.

Jag förstår heller inte alla hyllningar till Zlatan och andra stjärnor som tjänar alldeles för mycket pengar på att leka fotboll. För min del växte jag ifrån det här med fotboll i tioårsåldern och tur är väl det annars hade jag väl varit hulligan vid det här laget. Nåväl jag har många trevliga vänner som gillar det här med fotboll och de är heller inte våldsamma hulliganer. Jag håller dock ett misstänkt öga på dem, man vet ju aldrig.

Tacka vet jag längdåkning på skidor där finns inga hulliganer utmed spåret och det är inga slagsmål på skidstadion i Falun. I framtiden kanske åkarna får passa sig för en och annan varflock som blir skidsportens hulliganer. Cykel är också ärans och hjältarnas sport även om det finns en och annan som dopar sig. I fotboll behöver man ju inte dopa sig det är bara att promenera en stund på planen så har pulsen sjunkit. På mig imponerar ingen fotbollsspelare i alla fall.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv