Om webbplatsen | Kontakt

Är det dags för ”korstågen” igen!

Religiösa fanatiker härjar i Mellanöstern och driver de normala människorna på flykten. Många kommer till Sverige och det blir i längden ohållbart. Vi människor mår bäst i vår egen hemmiljö och under lugna och ordnade förhållanden. Nu tvingas folk fly från konstiga religiösa våldsmän och  sammanslutningar.

Egentligen är det samma förhållanden som för 1000 år sedan då korstågen försökte lugna den tiden fanatiker eller om det då var det kanske tvärsom att de kristna var svinen. Hur som helt är det religion som driver folk på flykten och man kan bara fördöma det. Vi som är upplysta och aldrig har sett gudar eller annat oknytt måste i större omfattning sprida Humanismens budskap. Vi krigar inte och beter oss inte som svin.

Egentligen är det ett rejält ” modell korståg” som eliminerar de som nu genom våld och terror tvingar folk att fly i massor. Kanske borde en större del av flyktingbiståndet gå till att bekämpa de fanatiska religiösa. Då kunde folk leva i sin hemmiljö under lugna omständigheter.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv