Om webbplatsen | Kontakt

Är du en GEEK, NERD, eller DORK?

Jag vet vad en Nörd är men en Geek och Dork kännde jag inte till. Förmodligen har jag inte hängt med i snacket eller så är benämningarna mer kända i USA. En Nörd vill man ju inte vara ej heller Dork som är aningen inskränkt. En Geek är en person som förstår skapar och är kreativ något som de flesta av oss vill vara. Konstigt att jag inte hängt med i den här kategoriseringen av människor. Media i Sverige verkar inte heller vara med på tåget för då skulle jag ha hört det. 

Vet du att kultur skapar kreativitet hos brukaren eller betraktaren, det finns vetenskapliga bevis för det. Vill du bli en Geek så bli kulturkonsument så bidrar du till din egen och andras. begåvning. I kulturen hittar du det som inte kan formuleras i ord tillfullo. 

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv