Om webbplatsen | Kontakt

Är vi svenskar för flata!

Under många år så har jag hört indirekt att svenskar kallas för ”den dumme svensken” och jag är beredd att hålla med. Det är dags att vara tuffare mot de som enbart utnyttjar vårt system och inte vill dra sitt strå till stacken. Vi har stora värden att bevara som exempelvis 200 år av fred och en exempellös fin välfärd. Det gagnar ingen om dessa ”demokratins pärlor” fördärvas. Det finns en gräns för skattetrycket och den gränsen ligger på just nu.

De som vill våld, utnyttjar vår gästfrihet, skadar demokratin och hotar välfärden måste hållas efter. Ett hållbart Sverige är bra för hela världen och bara genom att se till att välfärd och tillväxt upprätthålles kan en större mängd människor få det bättre. Med andra ord finns det all anledning med hårdare tag mot de som inte vill jobba eller är våldsmän.

Vi kan heller inte permanent ta hit fler människor än de vi kan erbjuda arbete åt för att fortsätta bygga välfärd. Vill nuvarande partier behålla makten så får de se upp med Sverigedemokraterna och balansera invandringspolitiken och inte vara för blåögda. Det är en balansgång som kräver både klokskap och mod. Idag är det för många beslutsfattare som kan sättas in i gruppen ”den dumme svensken”.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv