Om webbplatsen | Kontakt

Årets finaste tid!

Slutet av maj är för mig den mest fantastiska tiden och särskilt när jag kan känna lukten av både syre´n och kaprifol. Grönskan är skir och gräset lagom högt. Det enda ogräs som tar plats är maskrosen som är både vacker och nyttig.

Inte nog med att vi just nu befinner oss på jordklotets vackraste plats. Det är gratis också. Tyvärr är det som är riktigt bra alltid kort oavsett det är naturen eller annat. En sådan majdag som idag är egentligen oersättlig och borde kunna gå i repris.

Att kritisera eller aktivera sig i arbetsliv och politik en sådan här dag känns fjuttigt så EU-valet, media och andra stolligheter har jag lagt åt sidan. I morgon lär det bli lika fint och då kan jag likt tjuren Ferdinand lukta på min ljuvliga kaprifol.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading