Om webbplatsen | Kontakt

Äta ost eller mjölmask!

Varje sekel har sina idioter förra seklet var det meningslösa upptäcktsfärder som hade löst på en timme med dagens flyg. Med gapande munnar tittar vi på dessa stollar som åkte skidor eller flög ballong till Nordpolen. Fullständigt meningslöst om man ser det i backspegeln. Idag är det miljön och den är viktig men även där finns stollarna.

Nu skall vi av miljöskäl inte äta ost men däremot är skadeinsekter att rekommendera. Inte fan kommer jag att byta ut min Västerbottenost mot gräshoppor och mjölmask. Vi har i århundraden ätit ost och skall göra det även fortsättningsvis och såna här miljöfacister gör mig urförbannad. Som protest kommer jag att köpa billig ost för att mata fåglarna med.

Förmodligen har ost och mjölbaggsforskarna fått statliga anslag till sin forskning och nu vill de ha mer pengar till sin så kallade forskning och då passar det att vinkla frågorna på ett lurendrejerisätt. Gå inte på sån här forskning det är bara nya anslag till medelmåttiga ”forskare”. Jag uppmanar alla att äta mer ost den är nyttigt för hälsan och bojkotta insekter o maskar i födan.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv