Om webbplatsen | Kontakt

Avgå samtliga förbundsordföranden i pensionärsorganisationerna!

Mitt förtroende för ordförandena i pensionärsorganisationerna är uttömt. Gång på gång har de samtal med regeringen och varje gång misslyckas de. Deras oförmåga att samla sig till ett yrkande och släppa sina politiska bojor är oförlåtliga. Jag är ordförande i SPRF distrikt Stockholm och har kunnat följa skådespelet på närma håll och det är med förvåning jag ser deras tafatthet.

Hur många år får detta taskspeleri hålla på och partipolitiska relationer ständigt drabbar pensionärer med pensionssänkningar. Dagens pensionärer har inte fått en ökning av sina allmänna pensioner sedan 2007. Löntagarna har fått årliga ökningar om sådär 2% årligen emedan pensionärerna stått på oförändrad nivå i åtta år. Ledningarna för pensionärsorganisationerna måste ta sitt ansvar och avgå, ni beter er bedrägligt mot pensionärerna när ni enbart har kafferep med regeringen och gullar med oppositionen.

Sverige beräknas ha en tillväxt på nästan 3% 2014 samtidigt sänks pensionerna med 2,7% 2014. Var finns era gemensamma yrkanden och misstroende mot de som skapat ett dåligt pensionssystem. I veckan satt våra förbundsordföranden och hade kafferep med regeringen och inte ett ljud hörs från detta viktiga möte. Ni måste väl inse att ni är svaga och trötta företrädare för pensionärerna. Bästa förbundsordföranden ni har gjort ett förbannat dåligt jobb och måste avgå till pensionärsorganisationernas och nästa generations bästa.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv