Om webbplatsen | Kontakt

BREXIT!

En ödesdag då England röstar om sitt medlemskap i EU. Det är ingen annan än kommissionen och EU parlamentet som har ansvaret för den uppkomna situationen. De har kört över vanligt folk och detaljreglerat nulliteter då blir vi vanligt folk förbannade.

Jag ser att den här omröstningen biter på politikerna och vår statsminister börjar använda ord som jag tidigare fick utså spott och spä för. Socialdemokratin har nu kommit på ett mer trovärdigt spår och efterlyser decentralisering. Detsamma tycks gälla för Moderaterna. Övriga småpartier kan man lämna därhän de är ju knappt på 4% i röster. SD Har också en tuffare attityd i EU arbetet.

Visst är det bra med ett gemensamt EU men det handlar inte om att toppstyra. En viktig del att det gått så fel med EU är att många av de tjänstemän som företräder Sverige är i sin myndighetskarriär och är fullständigt okunniga om folkviljan utan ser frågorna ur ett byråkratiskt perspektiv. De är också oftast nybakade akademiker utan livserfarenhet som vill göra chefen på hemmaplan till lags.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv