Om webbplatsen | Kontakt

Barn som Mördar!

Unga ska inte mörda för då är det något i omgivningen eller uppfostran som gått fel. Nu är det en ung kvinna som blivit mördad av en femtonåring på ett flyktingboende. För ett tag sedan var det en yngling som mördade flera i en skola och sedan har vi en flykting som mördade två oskyldiga på IKEA.

Vad är det för monster som växer upp och oroligheterna på flyktingboenden visar på att Sverige inte har kompetens att ta emot så här många flyktingar där många tydligen är så mentalt skadade att de mördar. I media kan man höra att ”det är tråkigt”, ja visst är det så men jag tycker inte bara som en mes att det är tråkigt jag är förbannad och det är rejält.

Vi har tyvärr för många mesar i flyktingdebatten och de har inte debatten och frågan att göra. Det måste bli mer acceptabelt att skilja ut rötäggen bland både flyktingungdomar och vuxna sådana. Den som jobbar på ett boende ser ganska snart vilka som är rötägg och de måste tas om hand särskilt eller omedelbart utvisas. Vi vanliga människor accepterar inte mord och att ”det är tråkigt”. Det är för jävligt och måste åtgärdas med hårda tag. Ingen människa har rätt att ta en annans liv.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv