Om webbplatsen | Kontakt

Bäst jag skriver några rader annars tror ni jag dött igen!

Mitt engagemang tog slut när Riksdagen slutade fungera. Det är alltid eländigt när något man ser på som odödlig kapacitet och kompetens faller ihop som ett korthus. Jag började hemfalla åt förakt och det värsta av allt, Politikerförakt. När Riksdagen inte kan då kan ju inte jag heller kändes det som men jag kan i varje fall kväka om Riksdagsmännens inkompetens. Det kan väl inte vara svårare än att dela och bilda fotbollslag för 12 åringar för välutbildade folkvalda från hela vårt avlånga land ur en kvot på 349 kloka gubbar och kvinnor bilda en liten regering. De har ju en fin talman som håller ordning i vårt pojklag hade vi bara Benke som fick gå om tredje klass men han fixade till ett vinnande lag av 14 pojkar som dessutom saknade slips och kavaj. Jag kanske kan hitta Benke så han kan hjälpa er om han lever men ni får hålla med kavaj och slips för det tror jag inte han äger efter ett långt arbetsliv. Benke är lite sliten efter ett hårt liv med skilsmässa och hårda törnar men han kan nog få ihop en regering av ingenting för det är väl utgångspunkten.

 

Herr Talman! Jag föreslår att Benke får i uppdrag att samla ihop kandidater till en Ny Regering i Sverige

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv