Om webbplatsen | Kontakt

Bättre en femtiolapp i handen till en flykting än en garderobrensning!

Visst är det bra att människor engagerar sig för att hjälpa flyktingar och jag kan förstå att barn skänker uttjänta kläder, men när vuxna gör det är det patetiskt. När man står utblottad på en station i Europa är kontanter den bästa gåvan då kan man köpa sig det man behöver. Svenska SIM kort är också en mycket bra gåva. Det är sannolikt bara betungande att få saker man inte behöver i ett läge av väntan på asylboende.

Det fin i närtid ett undantag och det är vinterkläder, det börjar bli kallt ute och det är snart en lek med livet att sova ute i Norden. Ja hur denna katastrof skall sluta vet ingen men blir det stora strömmar med flyktingar då är det flyktingläger som gäller även i Sverige. Finns det inga bostäder så finns det inga i detta kalla land. Militärtält och baracker blir lösningen om det kommer hundratusentals på en månad.

Det är inget fel att bo ett år i baracker eller militärtält det vet vi som gjort lumpen på riktigt. Städning och matlagning får man stå för själv allt är bättre än en helvete bland krigsdårar i Mellanöstern.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv