Om webbplatsen | Kontakt

Betala inte Danskarna för gränskontrollen!

Nu vill danskarna att svenska staten ska betala de extra kostnader som uppstår vid Öresundsbron och Kastrup. Som vanligt tänker de låta svensken betala för deras underlåtenhet att hålla koll på sin egen gräns mot Tyskland. Så här har det alltid varit men det är hög tid att Sverige sätter ner foten och inte dansar efter danskarnas pipa.

I den här gränskontrollfrågan ska svenskarna vara egoistiska  eftersom den uppkomna situationen i Öresundsområdet är minst lika mycket danskarnas fel. De har ingen kontroll vid tyska gränsen vare sig av personer eller narkotika eller de stora partierna av alkohol som ska vidare mot Sverige. De avvisar alla sina flyktingar till Sverige och tar ingen som helst ansvar i den Europeiska flyktingfrågan.

Bra att den svenska regeringen biter ifrån och det är hög tid att ta danskarna i öronen. Danskarna gör också gränskontrollen så omständlig och dyr som möjligt istället för att lösa det på ett smart och smidigt sätt. Det är tydligen också bara de danska rederierna som skriker som en stucken gris för att de ska utföra kontroller som de ignorerat vid tyska gränsen.

Bra svenska regeringen ni tar poäng varje dag i flyktingfrågan.
http://www.dn.se/arkiv/dn-nyheter/sverige-bor-sta-for-vad-granskontrollerna-kostar

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv