Om webbplatsen | Kontakt

Bildt ett arrogant geni!

Ju äldre jag blir desto mer gillar jag Carl Bildt och kvällens dokumentär gör det inte sämre. På 1980 talet så var Bildt i mina ögon en odåga och politisk broiler. Idag har han mognat och är en viktig svensk internationell politiker. Han kan dessutom hantera  den nya politiska makteliten, journalisterna som tyvärr behärskar de flesta politikerna. De flesta politikerna blir som lealösa när de möter journalistiskt motstånd. Carl Bildt är en ”jounalistkiller” och det gillar jag.

För oss svenskar gör Carl Bildt ett bra jobb han går hem i både Vita Huset, Kreml och Kina. Visst har han broilerproblem men kompetensen överväger den delen av hans person. Jag hoppas att S vid ett eventuellt  maktövertagande tar tillvara Carl Bildts kompetens. Härutöver är det bara Anders Borg och Nyamko Sabuni som har någon större begåvning i den borgerliga regeringen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv