Om webbplatsen | Kontakt

Biljakter onödiga om ny teknik används!

Moderna bilar kan stoppas genom att de utsätts för en elektronchock. Tyvärr kan någon pacemaker störas också men hur många biltjuvar och rånare har pacemaker. Den moderna bilen är eletronikstyrd och kan slås ut genom en kraftig ström av elektroner. Visst blir elektroniken förstörd på bilen men den stannar garanterat. Det är billigare att ersätta datorerna i bilen än att uppväcka döda. Spikmattor i all ära men de är primitiva och helt föråldrade.

Brottslingar fångas bäst med ny teknik och där har kameran ett försprång framför mänsklig övervakning. Kameran är vaken dygnet runt och ser oftast lika bra i mörker.  Är brottslingen fångad på bild då kan man hämta vederbörande när det passar polisen och vi slipper olyckor i trafiken och adrenalinfyllda biljakter. Spårsändare som idag är var mans egendom kan också appliceras på fordonet om det är möjligt. De går att köpa från Kina för några hundralappar numera.

Vid en biljakt är både den flyende och efterföljande oftast helt olämpliga att framföra ett fordon, de är alldeles för upphetsade av stunden.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv