Om webbplatsen | Kontakt

Biltävling på E4 under stor hemvändardag!

Grabbarna från rivieran med de snabba dyra bilarna fick mest sitta i kö och folk älskade att stänga in dem bakom lastbilar och i fordonskolonner. Antingen var det civila polisbilar eller förbannade hemvändare som tog det lite lungt när de körde om långtradarna och sportbilarna med ilskna starka blinklampor i framrutan fick lugna ner sig och förarnas puls gick nog i topp. Mitt ekipage på 12 meter och 80 km/tim gjorde sitt för att få ner deras farter.

Är man så jäkla dum så man försöker ett race på dagen på en hemvändardag då skall man köra lungt och stänga in de här racerpojkarna så de får åka i 60 km i timmen. En mer begåvad racerperson hade brännt på, på efternatten då det varit nästan tomt på bilar och riskerna minimala på den fina E4. Vid Södertälje blev det tvärstopp i trafiken och då blev racet av det mer parkerade slaget.

Racerlopp skall gå på bana eller avlysta vägar inga miljardärer skall kunna köpa sig fri idiotfart mitt bland barnfamiljer och normalbilister. Konstigt att det stod många hundra utmed E4 för att se värstingbilar instängda i bilkö. Polisen vann den här gången.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv