Om webbplatsen | Kontakt

Bina dansar sig till viktiga samhällsbeslut!

Bina lär kommunicera och fatta gemensamma beslut genom att dansa och vi människor bara talar. Vi kanske borde dansa mer för att få bättre beslut och få bort våldet i vårt samhälle och på jorden. De som slogs på dansbanorna förr i tiden var oftast sk. ”hangaround” som inte kunde dansa utan primitivt likt en neandertalare tog till nävarana eller kniven.

Igår var det stor danstillsällning på Stockholms Kulturfestivan och många tog chansen att pröva på bl.a. gammeldans och det var ganska många som visade intresse. Jämför man med bina där alla kan dansa så ligger mänskligheten långt efter och hur många beslutsfattare finns det som inte kan dansa. Kanske är det därför det fattas så många dåliga beslut och då särskilt i Bryssel.

Jag tycker att det är strålande att Stockholm har en Kulturfestival det blir en bättre kvalité än ”lakritsremsfestivalerna” ute i landet. Kultur är mänsklighete och den måste ständigt uppräthållas. Satsa pengar på kulturen och skapa jobben där det kommer garanterat att ge fler jobb och förädla mänskligheten.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv