Om webbplatsen | Kontakt

Bio!

Ett tag trodde jag att biograferna skulle försvinna men de har lyckats anpassa sig till en ny verklighet med TV, video, IT och kopiering. Konceptet med många salonger bidrar givetvis till framgångarna, vi vill ha mångfald och kunna välja, lika är snarare ett skällsord. I Heron City vid Kungens Kurva tror jag det är 18 biosalonger med olika filmer. Det är också alltid mycket folk åtminstone på kvällsföreställningarna.

Biograferna har verkligen gjort något för att överleva. När det gäller musikbranschen så skriker de mer som en stucken gris och ropar på förlegade lösningar istället för att anpassa sig till nutiden och allt vad kopiering innebär. Det finns exempel på att sälja musik på nätet framgångsrikt men glöm de höga CD-priserna.

Idag var det en ny Sherlok Holmes som under 128 minuter visade upp sig i biosalong 9 i Heron City. En underhållande film med en inte alltför ovanlig intrig och med massor av ljud och effekter. Nomi Rapace som gjorde stordåd i Män som hatar kvinnor, förgyller också filmen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv