Om webbplatsen | Kontakt

Björn Gillberg och EU är särintressen när det gäller biodrivmedel!

Björn Gillberg har kommit i dåligt EU sällskap när det gäller biodrivmedel, de vill båda enbart ha skogsråvara som bas för biodrivmedel. Att Gillberg enbart vill ha skogsråvara är inte så svårt att förstå eftersom han har intressen i den branschen. EU vill givetvis fortsätta med att lämna bidrag till bönder och odlingsytor som ligger i träda.

Vi har stora arealer som ligger i träda eller växer igen i Sverige som kunde användas till att odla produkter som går till exempelvis biodiesel. Visst känns det fel att livsmedel går till bränsle men så är det ju inte eftersom stora jordbruksytor inte används. Livsmedel är ju ett slags bränsle också för oss människor det gör ju att vi kan förflytta oss. Använd det som finns, både skogsråvara och de jordbruksprodukter som är över och är bidragsberättigade från EU och kan användas. Kanske ett sätt att slippa EUs jordbruksstöd.

Det är bara trams att det är omoraliskt att använda jordbruksprodukter till drivmedel. Cyklar eller springer du till jobbet använder du gröt som drivmedel är detta också oetiskt och är feta miljöbovar som förbrukar för mycket mat? Fortsätt att blanda i mer och mer av biodrivmedel i dieseln oavsett var den kommer ifrån. Gillberg och EU är inte trovärdiga längre.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv