Om webbplatsen | Kontakt

Bloggen har snart paserat bäst före datum!

Nu är det Twitter och facebook som gäller, snabba korta inlägg eller facebook med alla foton som ger liv åt inläggen. Twitter är ett suveränt instrument när man läser korta kärnfulla inlägg. Man kan ju också koppla på någon kändis i politiken då får man en enorm spridning. Twitter passar mig jag gillar kärnfulla korta texter och 140 tecken är en bra notis.

Jag är bara uppe i sådär 600 inlägg på Twitter men det finns ex kollegor som har skrivit över 1000 inlägg. Sen ska ju någon vara följare och läsa inläggen. Min blogg som nu är nästan fyra år har väl sådär 1400 bloggar och nästan alla finns i olika minnen. Det börjar bli väl tufft att skriva ut dem och en del vill man helst glömma medans de flesta är helt ok.

Nu är ju TV apparaten hopkopplad med datorn, surfplattan, smartphonen och övervakningskamerorna. Informationsflödet är enormt och det blir nog framgent så att skrivandet blir mest för att tillfredssälla den egna skrivlusten. Men än så länge finns det goda möjligheter att få genomslag på bloggar, facebook och Twitter.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv