Om webbplatsen | Kontakt

Bonnläppar!

När man rör på sig lite så kommer det strändigt efterslängar mot Stockholm och Stockholmarna. Ord som fjollträsk, nedsättande termer som nollåttor och så vidare. Personligen känner jag mig inte träffad men det skulle de som säger det vara Stockholmare göra. Det är ju deras grannar som har flyttat till Stockholm och styr och ställer. Det är få riktiga Stockholmare som stör det övriga landet det är istället de inflyttade som stör både riktiga Stockholmare och övriga svenskar.

På söder där jag bodde som ung grabb där bor det få av min generation utan det är inflyttade karriärister och det stör inte mig men de behöver väl inte bete sig så att vi riktiga Stockholmare får skämmas i hela landet. Norrlänningarna härjar över att Stockholm tar vinsten från el och malm men det är ju deras egna grannar som flyttat hit och även då får del av elen och malmen. Vill man förse de riktiga Stockholmarna med el då räcker några vindkraftverk.

Miljöpartiet vill stoppa alla vägar och förbifarter i Stockholm när de istället borde propagera för stopp för inflyttning och att hela Sverige skall leva. Hade hela Sverige fått leva från 1950 då hade inte ens Essingeleden behövts och människor hade kunnat bo kvar i sina härliga landskap och miljöer.

Jag njuter inte direkt av tillväxten i Stockholm men den går inte att stoppa och jag tycker det är stor skam att människor skall behöva lämna sina hembyggder för ett numera hysteriskt Stockholm. Men skyll inte på oss Stockholmare för vi är helt oskyldiga till huvudstadens dåliga rykte ute i landet och jag skulle aldrig säga bonnläpp till någon.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv