Om webbplatsen | Kontakt

Bra Stefan Löfven!

Äntligen börjar det bli ordning och reda i S och även om det inte sker så stora utspel så är de uttalanden som görs stabila och har hög trovärdighet. Partiledningen i S har insett att M snott S koncept och det har på senare tid varit ett anfall mot sig själva eller ett anfall för anfallets egen skull. En hel del karriärister har gett sig iväg från S och de söker nu sin lycka hos M eller MP.

Jag tror att svenskarna gillar en trovärdig långsiktig politik i mitten där de svaga tas om hand. Grundväljaren finns i den arbetande och pensionerade befolkningen. De utslagna eller andra ytterlighetsgrupper har sällan med valresultatet att göra. Det jag hört hitintills från Löfven låter bra och vi behöver minst två trovärdiga partier för att politiken skall fungera.

Det märks att S inte fungerat de senaste åren och det har inte varit bra för någon, inte ens för Reinfeldt. De kommande två åren blir avgörande och det kommer att bli svårt för Reinfelt att besegra en fackföreningsman eftersom den skolan skapar de tveklöst bästa ledarna. Den som kan hantera alla motstridiga åsikter som finns bland fackliga medlemmar är svårslagen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv