Om webbplatsen | Kontakt

Burkini!

Det känns som om världen går bakåt och den frihet från religiöst förtryck vi kände på 1960 talet har gått kräftgång. Vi som var unga då upplevde att religion den var på avskrivning och den sexuella frigörelsen var på stark frammarsch. Nu är det ett jäkla tjat om religioner och religiösa attiraljer. Det är fruktansvärt tråkigt att se denna återgång till medeltiden både när det gäller religionen och frigörelsen i samhället.

Det är dags att börja driva en politik som knuffar in religionerna i de egna hemmen, vi behöver ingen religion på gator och torg, det kommer att föra samhället bakåt. Det finns ingen anledning att vi som står för frihet och framtid ska behöva backa för gamla sagor och skäggiga konservativa gubbar.

De nya religionerna har nästan alla någon form av ”fängelse” för kvinnor i form av klädedräkt. Vi behöver inga religiösa uniformer i det här landet, vill man spöka ut sig så får det ske i hemmet eller på maskerader. Varför är det bara kvinnor som ska låsas in i dessa uniformer. En företeelse vi måste ta avstånd ifrån. När jag ser på 1960 talet så är det att se framåt med dagens inriktning av religion och moralisering.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv