Om webbplatsen | Kontakt

DN:s ekonomireportrar går i etablissemangets fotspår!

Det är förvånande att ekonomijournalisterna i DN så enkelspårigt går i etablissemangets ledband när det gäller de flesta ekonomifrågor. Det finns få eller inga ifrågasättanden och alternativ vad jag hittar. Visst är det korrekta beskrivningar men det finns andra sanningar. Jag saknar ifrågasättanden och alternativa lösningar.

Vi kan ta bostadsbristen och den frågan är helt beroende på inflyttningen till främst Storstockholm och de andra stora städerna i Sverige. Bostadsbristen kan lösas effektivt genom att styra bort inflyttningen till storstäderna. Genom att skapa bra förutsättningar för arbete i hela Sverige slipper man diskussionen om bostadsbrist.
Det är mycket enklare att producera bostäder i våra småstäder än i Stockholm. Dessutom har människor råd att bo i nyproduktionen.

Debatten idag handlar bara om hur man ska styra med skatter och piska. De äldre vill man med hjälp av skatter och pålagor jaga ut från den gamla villa där de trivs och känner trygghet. Ekonomer ska räkna pengar i politiska frågor verkar de helt sakna fantasi och söka opponenternas förslag.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv