Om webbplatsen | Kontakt

Dags att sansa sig i invandringspolitiken!

Skall vi fortsätta att vara ett bra mottagarland för invandring och flyktingar så måste vi kunna ta emot människor seriöst och ge dem en framtid med jobb och utbildning. Flera kommuner varnar för mottagningsproblem. Vi står snart inför ett vägskäl där seriös mottagning förvandlas till flyktingläger.

Vi kan heller inte skapa parallella samhällen där invandrargrupper går arbetslösa utan framtidshopp. Skolorna och lärarna  måste också hänga med vilket de inte gör idag. Tyvärr saknas den här debatten och ingen tjänsteman eller politiker i karriären vågar sig ut i denna ”förbjudna frukt”. Tyvärr kan det hela sluta i något helt annat än man tänkt sig vilket kan undvikas om man talar med varandra i denna svåra fråga.

Det är att leka med elden när partierna nu fryser ut SD och därmed de som röstat på det partiet. Vi kräver att Israeliter och Palestinier skall tala med varandra men i Sverige kan man inte ens tala med SD som jämförelsevis i sammanhanget framstår som snälla pojkar. Sandlådan Sverige kan förvandlas till kvicksand om de styrande inte ser upp och tar ansvar.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv