Om webbplatsen | Kontakt

Där jag lever har alltid någon annan levt och kommer att leva!

Vårt sommarstugeområde i Huddinge 10 km från city är nu något helt annat här bor nu över 100 000 stockholmare. Förtätningen är drastisk och fyrvåningshusen växer upp i villaområdena där de tidigare sommarhusen med de stora tomterna dominerade. Det enda vi kan vara säkra på är att allt förändras och vi är endast på besök på den plats vi bor.

Förr kom folk från Gävle och Skåne hit nu är det även en stor grupp som  kommer långväga ifrån med uppväxt eller ursprung i ökenklimat. Nu går deras barn och plockar blommor i dikeskanten. Det är bara att önska dem lycka till och att de har och får det trevligt när min generation lämnat jordelivet. Det är någon annans tankar som styr och trampar gator och vägar när vi inte är där. Men just nu är det jag som lever här och nu och då gäller min filosofi inom mitt respektområde.

Förändringarna kommer att bli stora och min enda önskning är att de kommande generationerna slipper det religiösa sagorna med gudar och profeter. Det är bra med nöjeslivet de kan eliminera fortsatt troende särskilt de extrema religionerna som blandar ihop religion med politik. I övrigt så är jag övertygad om att alla förändringar ommer att bli till det bättre.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv