Om webbplatsen | Kontakt

De små skallarnas politik!

Nu vrålar några politiker i Alliansen att Löfven ska avgå omedelbart. Vi har inte ett valresultat och inget av blocken har vunnit utan Åkesson är sista tecknet i koden. Det vore direkt samhällsfarligt att avgå nu det visar historien många bevis på. Ett fullt klarlagt mandatläge är grundbult ett och två är att det finns en kompetent Talman att tillgå. Det är klokt att avvakta röstresultatet jag har sett Reinfeldt och Bildt som sprang iväg innan rösterna var räknade. Inga kloka personer visar eftervärlden, ta det lugnt och det är landet Sverige som är det viktigaste inte något parti eller enskild individ.


En annan viktig ledaregenskap är att kunna hantera SD och här är både S och M samt några som inte räknas helt ute och cyklar och visar en inkompetens som är avskräckande. Det finns en stor grupp människor som röstat på SD och de måste respekteras inte kastas ut i dynghögen. Det är vanliga människor som måste hanteras därmed inte sagt att de har rätt och ska få sin vilja genomförd. Vi är ett humanistiskt land och skall följa de internationella spelreglerna som finns. De som beter sig vare sig det är svenskar eller invandrare ska tas om hand enligt de lagar som finns. En brottslig handling bestraffas enligt lag och förövaren utvisas och eller fängslas. De flesta SD:ar är inte brottslingar möjligtvis kan några vara lite för hetlevrade men det kan vi vuxna hantera.


En skicklig ledare kan hantera SD med sans och respekt, även ge dem en uppsträckning om så behövs. Den sandlådelek som partierna ägnat sig åt mot SD måste bli vuxen och mogen. I en demokrati talar vi med varandra inte går som moltysta bonngubbar och tiger när vi möts. Det är primitivt och visar på en stor obildning.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv