Om webbplatsen | Kontakt

Den Gud ger ett ämbete ger han förstånd!

Så var då valet i USA överstökat och den största vinnaren är media som fått producera miljontals av timmar under presidentkampanjen i USA. Ja man har häpnat över Trumps uttalanden som gått över gränsen vid otaliga tillfällen. Han har använt retorik kursen ”konsten är att inte gå för långt när man gått för långt”. Den tesen har Trump utnyttjat till bristningsgränsen till gagn för vanligt folk och hat från de intellektuella.

Hillary har varit i presidentämbetet genom sin man och det är oerhört svårt att komma tillbaka. Det var nog många demokrater som röstade med fötterna på Trump för att de inte gillar Hillary! Hon hade inte kön (eftertruppen) med sig. Så är det med våra två stora partier i Sverige där också många röstar med fötterna. Tyvärr är det nog så att vi sett mycket lite verkstad från de intellektuelle politikerna det har blivit bara nonsens och det ser ”vanligt folk”.

Nu gjorde Trump en enorm pudel när han höll sitt segertal, det var ju på gränsen till sliskigt inställsamt. Han kommer att få backa på alla sina kontroversiella åsikter och då blir människor ännu mer frustrerade och litar inte på någon längre. Personligen har jag aldrig trott på frälsare som Jesus, Mohammed, Trump eller någon annan ledare. Nu har Trump chansen men inte ens han kommer att lyckas.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv