Om webbplatsen | Kontakt

Den dumme svensken!

Under åren har jag hört det uttrycket från många håll och i Amerika heter kålhuvud ”svensk”. Det ligger tyvärr en hel del i det här uttrycket vi är självutplånande åtminstone politiker och den bestämmande makten. Förhoppningsvis kan de nya svenskarna förbättra den här synen på Sverige.

Den politiska korrektheten är den mest påfrestande där problem eller missförhållanden bemöts med tystnad eller så är de inte rumsrena. Vi måste kunna tala om allt annars kommer dolda krafter att ta över långsiktigt. Vi klagar på Ryssland men det svenska etablissemanget är inte ett dugg bättre.

Då jag inte räknar mig till den dumme svensken så tänker inte jag hålla käften med det jag tycker.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv