Om webbplatsen | Kontakt

Den förbjudna staden!

Förr låg den förbjudna staden i Peking  nu börjar även stora delar av Stockholm bli ett sådant kejsarnäste. Ingen människa med normala inkomster har numera  möjlighet att bo i ”den förbjudna staden”. Det räcker inte med villavinster utan det krävs ytterligare kapital och staden är också omgärdad med  tullmurar och tekniska hinder som dubbdäcksförbud.

Det finns fortfarande några ”kulisar kvar i den förbjudna staden” men etablissemanget de blå och röda kejsarna gör sitt yttersta för att bli av med dem. Nu senast är det kejsarvänstern som vill förbjuda dubbdäck i hela ”den förbjudna staden” de var tidigare kända som ”rödvinsvänstern” oftast en rik grupp som tyckte det var ”hippt” att liknas vid en kulis.

Det finns bara en lösning på den förbjudna staden och det är att det inte blir attraktivt att bo där. Så var det i slutet av 1950-talet då jag lämnade det då för alla tillåtna området. Vi har en nu ohållbar situation när nästan 40 000 människor årligen netto tillkommer på ett begränsat område. Sverige är glest befolkat och vi behöver egentligen inte den ”förbjudna staden” längre.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv