Om webbplatsen | Kontakt

Den nya tekniken en jättemöjlighet för äldre!

Datorer, smartphone och annan ny teknik ger användaren stora möjligheter att kommunicera, få vård, information, påverka politiker och tjänstemän. Det är mycket viktigt att pensionärerna använder den nya tekniken och inte fjärmar sig. För varje dag som den enskilde inte engagerar sig i ny teknik kommer den längre bort från det samhälle de lever i.

Det är trist att höra den okunnige säga att folk på buss och tåg bara stirrar ner i sin telefon. De begriper inte att telefonen är en bok, musikspelare, biosalong,  kontakter med vänner worldwide. Det är den som sitter på T-banan och ”stirrar ut i tomme” som är off i samhället. Är det någon slags skillnad att läsa en bok i telefonen eller i pappersformat.

Vi som gillar ny teknik kommer inte att lyssna på ”neandertalarna” som stirrar tomt ut i tunnelbanevagnen. Vi kommer att använda vår smartphone ännu mer. Jag tror att de okunniga rätt och slätt är avundsjuka på vår kompetens och förnyelse. Dags att börja ”missionera” ännu tuffare för den nya tekniken så alla begriper.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv