Om webbplatsen | Kontakt

Den ytliga snäva synen på Public Service ger mig andnöd!

På Facebook blir jag invävd i debatter om SVT och SR och många vänners förtjusning över reklam media. De öser också sin galla över SR att de är partiska och oseriösa. Jag blir uppriktikt sagt förbannad över dessa låga inlägg utan akademisk finess ävensom den okunskap om media de vräker ut. Jag fullkomligen avskyr reklammedia de är inget för oss som vill lära oss vettiga saker och vill följa med i tiden. Reklammedia avbryter viktiga vetenskapliga sammanhang och blir fördummande. Jag gillar P1 och SVT 1 de har bra fördjupande vetenskapliga program och presenterar nyheter och sport på ett värdigt sätt. Jag kan givetvis ha synpunkter på Public Service urval men det är mycket sällan. Kan det vara så att jag lyssnar på P1 och de på P4 som inte är särskilt intellektuellt krävande utan bara skvalar. Det gör kanske inte så mycket om det glider in lite reklamknas tillsammans med dagens populärmusik. Public Service ger mig mycket intellektuell simulans och många med mig och reklam tillför inte ett dugg och de kronor man sparar med reklam tar jag gärna för att öka min utbildning och andras. Jag hoppas vi får ha kvar vårt fina SVT och SR så länge jag lever och lite till för alla som kräver lite mer än reklamfjant i media.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv