Om webbplatsen | Kontakt

Det är bara S som kan få ordning på flyktingströmmen!

Livbåten Sverige är full till och med överfull och på gränsen att sjunka. Det finns inga möjligheter för flyktingar att få tak över huvudet så det måste till starka prioriteringar. Barnfamiljer är en sådan prioritering. Vår vän Reinfeldt har nog skapat den största skattehöjningen de senaste 50 åren genom att säga att vi ska öppna våra hjärtan för flyktingar i Sverige.

Det är strongt av den nuvarande regeringen att ta det mycket svåra beslutet att reducera flyktingströmmen. Det är nog bara en S regering som kan göra något så här drastiskt men de borde ha agerat för tre månader sedan då började det bli kritiskt. I flyktingfrågan fick S städa upp efter ett flummigt M och då särskilt dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt.

Det är också dags för S att städa upp i EU, det är inte i slutna tjänstemannarum Europa ska styras och när det blir allvar av då står bara Sverige upp för besluten. Rensa upp i flummet då kommer folk att rösta på S. Det är heller inte slashasar och latmaskar som bygger det här landet de kan lämnas på en lägre nivå i välfärdskärnan i Sverige.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv