Om webbplatsen | Kontakt

Det är bara trosbekännelsen som skiljer mig från KD!

Jag tycker såhär i elfte timmen att Göra Hägglund gör ett bra jobb. Han är seriös och har fokus på kärnfamiljen och deras makt att bestämma själva. Nu kom utspelet om att förstatliga Landstingen eller sjukhusen som är en brilliant ideé. Avsevärt bättre än att förstatliga skolan.

Vi behöver ett antal extrems specialiserade operations och vårdplatser och samtidigt klinisk forskning. Visst kan man lösa detta mellan Landstingen och gör det givetvis på ett tillfredsställande sätt men dagens teknik gör det onödigt med denna regionala indelning. Rent skattemässigt blir det ohållbart skattemässigt med en allt mer utbredd glesbyggd.

Jag tycker också att Sara Skyttedal ordförande i KDU har en moderat syn flyktingpolitiken och resonerar på ett lugnt och ansvarsfullt sätt i denna svåra fråga som Sverige inte kan lösa ensamma på det här klotet. Vad övriga tycker innerst inne det vet vi inte, de passar i frågan och glider ur.

Nåväl så länge vi inte talar om konstiga osynliga misstolkade gudar som idioter går i krig för, då är jag med på noterna. 

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv