Om webbplatsen | Kontakt

Det är ”bara” jag?

Det finns inga ”bara” jag utan varje människa är ett jag och inte ett bara jag. Kanske vill man vara ödmjuk och säga att det ”är bara jag” men alla människor är betydelsefulla på något sätt. Lyft fram jaget det är det som är människan bakom hud och ögon och det är där den härliga personligheten finns. Sen måste man ju inse att det finns fler jag än jag.

Jag blir så trött på dessa hycklare och och ”snigelkönare” som vill införa hen istället för han och hon. Hen är egentligen en viss sorts snigel som när den träffar en partner bestämmer vem som skall vara han eller hon, kanske praktiskt för sniglar. Lyft istället fram hon och han och tillsätt ett kraftfullt jag därtill då får vi en människa och inte en snigel. Vem vill vara snigel ja det verkar ju bara vara något för några mindre begåvade könsdebattörer.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv