Om webbplatsen | Kontakt

Det är minoriteterna i ett trossamfund, land eller politiskt parti som är problemet!

När man ser tillbaka i historien så är de värsta våldsverkarna minoriteter inom en organisation som kommit till makten genom folkligt uppror eller val. Vi kan börja med nazisterna i Tyskland, de kom till makten genom val och givetvis var inte majoriteten sådana som ville slakta judar och andra folkslag.

Islams majoriteter vill inte heller bete sig som terrorister utan det är en minoritet som är extrem. Ryssar i Sovjetunionen var inte Gulags skapare utan det var en minoritet som tog makten för att härska. Under andra världskriget var det inte alla japaner som var svin utan en minoritet som med grymhet slaktade vänliga människor i Asien.

Jag tror västvärlden gör fel när de fördömer en hel religion idag istället skulle de ägna all sin kraft på att få Islam att bekämpa de som dödar i religionens namn. Det är samma sak med vårt lilla problem i Sverige. Alla i SD är inte galningar utan de flesta är vanliga snälla svenskar som blivit upprörda över något.De verkar dessutom rensa ut alla rötägg. 

När det är slutna organisationer av alla de slag då är det mer oroande för där kan majoriteten stå för ondska. Hoppas jag lyckats förklara att väst har en för trubbig politik dagens samhälle kräver mer precision och få organisationen att själv bekämpa det onda. Ungefär som moderna mediciner verkar.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv