Om webbplatsen | Kontakt

Det är något knas med klimatet!

Nu har jag snart kämpat mig igenom sjuttiofyra år och vintrarna har bara blivit mildare. Jag en älskare av skidåkning har ända seda 1950 talet märkt att vintrarna har ändrat karaktär. Det blir bara mildare för vart år som går. I år känns det som det verkligen har blivit vår mitt i vintern. Visst har det varit dåliga vintrar men nu är det synbart för alla så här vinterilla har jag inte sett det under mina 74 år på norra halvklotet. Den stackars Greta hånas av stollarna i finansvärlden som samlats i Davos för att snacka vinster. Man blir inte klokare av massor med pengar på banken och boende i slott snarare verkar de bli dummare för varje år som går. Det är inga genier som leder vår världsekonomi snarare framstår de som dumskallar i mina ögon när de inte lyssnar på vad Nobelpristagarna säger om klimatförändringarna. Något är på tok och det måste vi ta till oss. Vi lever på en planet som inte är oförstörbar och som är ett paradis för oss människor. Alternativet är en död planet som svävar fram i universum. Jag är glad att vi som begriper och har kunskap och att vi har vår Greta!


Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv