Om webbplatsen | Kontakt

Det är nog bara S som kan klara ut Sveriges flyktingkris!

Fastän Socialdemokraterna är vingklippta så är det nog bara de som kan klara ut flyktingkrisen. Jag tror inte SD kan klara ut de svåra besluten, de skulle hamna i en sådan debatt som de aldrig skulle klara utan att trampa i klaveret. Alliansen har samma problem med olika partier där många har begränsad regeringsförmåga.

Sverige måste pressa hela EU till ett ansvar i flyktingfrågan och det kommer att bli fruktansvärt svårt. Länder som Frankrike har ju sina egna problem före detta koloniers medborgare i ghetton där kriminaliteten är hög. De vill helt enkelt inte ge sig in i hasardspelet att få ännu fler rotlösa människor som inte kommer in i samhället.

Tyvärr har S förlorat nästan alla vanliga ”arbetare” till SD och det måste till en mer balanserad politik i invandrarfrågan och även flyktingproblematiken, det är ju dit man är på väg nu. Det finns fler frågor som måste upp på bordet där den arbetande nedprioriteras gentemot de som inte arbetar. Vår humana politik är uppskattad men den får inte övergå till att helt missgynna de som arbetar och står för välfärden.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv