Om webbplatsen | Kontakt

Det är osedvanligt trist!

Hela samhället ligger i viloläge och det händer inte så mycket. Det är trängre i villasamhället då många jobbar hemifrån och tar sig en sväng till affären på lunchen samtidigt kommer hemleveransen till någon med varor. På TV och i sociala medier maler man på om Kinasmittan och vaccination med allt vad den innebär av transport av vaccin i minus 70 grader. Själv tar jag min promenad och piggar upp hjärtat som stannade för två år sedan och man lever på övertid och är tacksam för vår fantastiska sjukvård som tog mig tillbaka till livet. Kompisar berättar om sin vilopuls som är uppe i 130 slag i minuten och ingen läkare på finns på vårdcentralen. För några dagar sedan fuskade jag med promenaden och hux flux var blodtrycket uppe i 130. Det gav med sig när jag tog en promenad. Sånt e livet för en pensionär ingen folkdans, inga resor och inget byggande. Allt som är kul och nyttigt är blockerat av Kinasmittan eller hälsan. Men datorn och glädjen finns kvar det är kul att hänga med så länge det går. Internet är ju en herrans välsignelse det är min gud och himmel tänk så mycket stimulans det finns i den nya tekniken och all världens kunskap har jag i min lilla låda på köksbordet där den fått sin orubbliga plats invid gamestolen med rullhjul. När jag går ut har jag med mig surrogatdatorn i form av mobiltelefonen den har nästan samma kapacitet som datorn. Under livet har man olika drömmar det började med cykeln och slutar med en nekrolog i DN.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv