Om webbplatsen | Kontakt

Det börjar bli kallt

Vi har haft en varm sommar och en lika varm höst men nu kryper kylan igenom den tunna sommarjackan och det blir lite svalare. Vi kan nog räkna med vinter i år också och njuta av skidtävlingar om några månader. Det blir inneaktiviteter istället för kaffe på utemöblerna. Alla funderar vi över hur det går med smittan ska vi klara oss eller hamna på IVA. Det är spännande att följa smittospridningen och dess konsekvenser, vi har haft det lite lugnare över sommaren men nu hårdnar situationen. Vi saknar våra kulturella pensionärsaktiviteter och möten samt alla diskussioner om hur vi vill ha det i samhället nu kryper vi under radarn och bara hänger med. Jag hade räknat med lite mer av livet som att ogjorda resor skulle genomföras innan jag fyllde 80 år. Men det satt ett hjärtstopp och en trasig hjärtklaff stopp för men vi har ju vår pension och tak över huvudet en dator och en TV att förströ oss med. Jag har min hemsida att blogga på och det tar ju någon timme men jag saknar mina barn och vänner som vi träffade mer regelbundet förr.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv