Om webbplatsen | Kontakt

Det finns ingen medelsvensson längre!

Den intellektuella eliten det vill säga de politiskt korrekta använder ibland ordet ”medelsvensson” lite nedsättande. Faktum är att medelsvensson finns inte längre utan det är de politiskt korrekta som har övertagit den rollen. De talar i ordvalet ”man” och då är det alla de som inte tycker som de.

Medelsvensson var den stora gruppen i samhället som med ”unikaboxen” på pakethållaren cyklade till bruket där jobbet gått i arv i generationer. Hela livet präglades av bruket och det lilla lokala samhället med idrottsföreningen, ABF, Folkets Hus och KF. Ytterligare några komponenter var nykterhetslogen, IC och fotbollsarenan.

Den majoritet i Sverige som inte tycker som de politiskt korrekta är något helt annat än medelsvensson. De finns knappt två som har samma uppfattning och det är en hopplös uppgift att katalogisera majoriteten i Sverige. Den som kan ena gruppen är nog närmare ett geni. Jag byter omedelbart kanal om någon så kallad expert börjar tala om medelsvensson. Den killen har stannat på 1979.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv